Achter de schermen bij Newpro

Wauw! De afgelopen tijd is er een hele hoop gebeurd bij NewPro: nieuwe Pro’s, nieuwe acteurs, nieuwe video’s en zo veel meer. Ik neem je in vogelvlucht even mee door de ontwikkelingen in de afgelopen maanden.

And action! 

Heb je die al die toffe filmpjes van de acteurs al gezien op onze site? We hebben een aantal auditiedagen gehad om tot een leuke, professionele selectie acteurs te komen voor ons eigen bestand. Wij denken dat we de juiste mix hebben gevonden die interessant zijn voor organisaties om als gezicht en boegbeeld te staan voor het bedrijf. Een leuke sfeerimpressie van een van deze dagen kan je terug vinden op ons youtube kanaal.

Nieuwe partners

We hebben ook nieuwe partners en samenwerkingen weten te vinden en vertellen hier graag meer over in een andere video. Maar wat heel duidelijk is, is dat we samen heel veel waarde kunnen gaan creëren voor de markt en precies de uitdaging van online zichtbaarheid weten op te lossen voor verschillende klanten. 

Videos 

We hebben op videogebied ook niet stil gezeten. We hebben video’s geschoten voor onder andere Emmy’s glutenvrij , Nutri-salud, de NCV (onder andere met de Jumbo) en verschillende videoregistraties en sfeerimpressies gedaan. 

We zijn heel enthousiast hierover! Nieuwsgierig? Houd onze kanalen in de gaten om de toffe video’s voorbij te zien komen.

Nieuwe pro’s

Ook hebben we nieuwe pro’s weten te binden aan NewPro.nl die twee verschillende gebieden bekleden; Klaas is professioneel drone piloot en heeft de kennis van wet en regelgeving. Hij zal indien gewenst de drone-opnames op zich nemen. Ook hebben we uitgesproken samen met Lydia Funneman van pit-ontwerp te willen werken. Dit zorgt ervoor dat we nu ook ontwerpopdrachten voor onder andere logo’s en huisstijlen kunnen gaan uitvoeren.

Hoe voelen we ons? 

NewPro ontwikkelt zich en wij zijn met iedere stap weer blij om te zien dat onze missie om te doen wat we leuk vinden met de mensen die we leuk vinden zijn weg begint te banen.

Houd ons in de gaten en tot snel met weer nieuwe updates!