teksten

Jij wilt wekelijks online content op jouw website of social media, want je wilt immers online zichtbaar zijn. NewPro kan je daarbij helpen als het gaat om teksten als blogs, webteksten, nieuwsbrieven en meer.

Blogs

Blogs zijn de ideale manier om de (potentiële) klant jouw bedrijf en producten te laten leren kennen. Bovendien kun je middels blogs kennis delen, wat weer nieuwe klanten naar jouw website trekt. Wanneer iemand een vraag heeft over een product of dienst waar jij in uitblinkt, wil je natuurlijk dat ze op jouw site uitkomen en verder gaan kijken. NewPro biedt binnen onze pakketten een groot aantal blogs aan, die worden geschreven aan de hand van informatie die jij aanlevert over jouw bedrijf, medewerkers of wat je dan ook maar interessant vindt voor jouw (potentiële) klant. En uiteraard denken we graag met je mee over de inhoud van deze content.

Leuk detail? Elke blog zetten we om naar een video script zodat de content ook gebruikt kon worden voor online video’s die je kan delen via je website, social media of nieuwsbrieven.

Webteksten

Indien gewenst kan NewPro ook met je meekijken naar de teksten voor de website van jouw bedrijf, de teksten voor social media en bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Wanneer je jouw producten of diensten op jouw website aanbiedt, is het ontzettend belangrijk dat de teksten van goede kwaliteit zijn. Wist je dat internetbezoekers gemiddeld maar een paar seconden op een website blijven? Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw webteksten uitnodigen, triggeren, maar vooral ook duidelijk en niet te lang zijn. Je wilt de aandacht van de lezer houden en daarbij zo snel mogelijk duidelijk maken wat jij kan bieden en leveren.

We nemen even uw maten op.

NewPro houdt van maatwerk. En dat betekent dat we graag met je meedenken wat jij nodig hebt, zou willen en wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van teksten. We leren graag jou en jouw bedrijf kennen. Waar sta je voor? Wat is je passie? Wie zijn je werknemers? De sfeer van jouw bedrijf komt terug in onze dienst aan jou. Het wordt jouw tekst, met jouw tone of voice, precies aansluitend bij jouw bedrijf, jouw klant en jouw wens. 

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat NewPro voor jouw bedrijf kan betekenen.