acteurs

Jij wilt wekelijks online content op jouw website of social media, want je wilt immers online zichtbaar zijn. Maar in de online wereld wordt al zoveel gedeeld, willen we eigenlijk ook niet gewoon weer een beetje menselijk zijn? NewPro geeft jouw bedrijf een echt gezicht, een mens achter het bedrijf om de verbinding te leggen met jouw klanten.

Een professionele acteur

Newpro biedt een uitgebreid en gevarieerd bestand van professionele acteurs, die gecast zijn en begeleidt worden door onze casting director, helemaal klaargestoomd voor de perfecte videocontent. Wij staan voor kwaliteit en voor de mens achter het product. Daarom vinden we het belangrijk dat we voor elk soort bedrijf een passend gezicht kunnen bieden. In ons acteursbestand vind je dan ook uiteenlopende acteurs: jong en oud, man en vrouw, vrolijk of serieus. En zit jouw ideale gezicht er niet tussen? Dan gaan we voor jouw bedrijf op zoek naar hét gezicht.

Acteurs op toneel

Zelf doen?

We werken bij NewPro niet voor niets met professionals. Online content moet veelvuldig zichtbaar zijn, vaak herhalen en continu vernieuwen. Maar dit mag niet ten koste van de kwaliteit gaan. Daarom kiezen we voor professionele, geschoolde acteurs die als geen ander weten hoe ze met de camera om moeten gaan, teksten kunnen instuderen en elke gewenste emotie in de tekst kunnen leggen. Maar het kan natuurlijk zijn dat je zelf het gezicht van je bedrijf bent of wilt zijn. Of dat een van je werknemers helemaal enthousiast is om deze taak op zich te nemen. Ook dan kijken we graag mee hoe we jou of jouw werknemer klaar kunnen stomen om zelf voor de camera te gaan staan.

We nemen even uw maten op.

Je leest het dus al. NewPro houdt van maatwerk. En dat betekent dat we graag met je meedenken wat jij nodig hebt, zou willen en wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van online marketing. We leren graag jou en jouw bedrijf kennen. Waar sta je voor? Wat is je passie? Wie zijn je werknemers? De sfeer van jouw bedrijf komt terug in onze dienst aan jou. Wie wordt het gezicht van jouw bedrijf?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat NewPro voor jouw bedrijf kan betekenen.