Design

Jij wilt wekelijks online content op jouw website of social media, want je wilt immers online zichtbaar zijn. En je wilt ook herkenbaar zijn. NewPro kan je helpen als het gaat om design als logo’s, huisstijl en meer.

Logo’s

Je kent ze wel. De grote merken waarbij de meeste mensen maar het logo zien om al te weten waar het over gaat en met wie ze te maken hebben. Naast online zichtbaar, wil je ook herkenbaar zijn, toch? Bij NewPro kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een passend logo en banners, zodat alle online content herkenbaar wordt voor jouw (potentiële) klanten. De blogs, videocontent en alle andere producten worden uiteraard voorzien van dit logo en deze banners.

Social Media Sfeerfoto

Huisstijl

Maar we kunnen meer. Onze Pro op het gebied van Design kan indien gewenst nog veel breder meekijken op het gebied van ontwerpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook meekijken naar het ontwerp voor een complete huisstijl, zodat de website, content en social media allemaal dezelfde look hebben en ook jouw bedrijf of product in één oogopslag wordt herkent door jouw (potentiële) klant.

We nemen even uw maten op.

NewPro houdt van maatwerk. En dat betekent dat we graag met je meedenken wat jij nodig hebt, zou willen en wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van ontwerpen en design. We leren graag jou en jouw bedrijf kennen. Waar sta je voor? Wat is je passie? Wie zijn je werknemers? De sfeer van jouw bedrijf komt terug in onze dienst aan jou. Het wordt jouw logo precies aansluitend bij jouw bedrijf, jouw klant en jouw wens.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat NewPro voor jouw bedrijf kan betekenen.