Podcasts

Jij wilt wekelijks online content op jouw website of social media, want je wilt immers online zichtbaar zijn. Maar naast tekst en beeld is er een nieuwe trend: podcasts. En NewPro speelt daar graag op in.

Podcast voor jouw bedrijf

Podcasts zijn helemaal van nu. Steeds meer mensen verkiezen luisteren boven lezen of kijken. En geef ze eens ongelijk? In een maatschappij waarin tijd een schaars goed is geworden is een podcast ideaal. Je kunt het luisteren tijdens het hardlopen, in de auto, in de trein of voor het slapen gaan. Met een podcast kun je informatie geven, discussies voeren, reviews doornemen of juist kennis delen.

Bij NewPro is het mogelijk om elke blog, naast video, ook als podcast te verkrijgen zodat jij alle kanalen benut om jouw klanten te bereiken.

podcasts

We nemen even uw maten op.

NewPro houdt van maatwerk. En dat betekent dat we graag met je meedenken wat jij nodig hebt, zou willen en wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van podcasts. We leren graag jou en jouw bedrijf kennen. Waar sta je voor? Wat is je passie? Wie zijn je werknemers? De sfeer van jouw bedrijf komt terug in onze dienst aan jou. Heb je al zin om ze te beluisteren?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat NewPro voor jouw bedrijf kan betekenen.