FAQ: Ik wil graag mijn eigen medewerker voor de video’s inzetten, mag dat?

NewPro werkt met ervaren en zorgvuldig gecaste acteurs om te zorgen dat de kwaliteit van de online video content hoog ligt. Je wilt dat jouw gezicht een juiste indruk van jouw bedrijf geeft, met enthousiasme, humor of misschien wel die serieuze ondertoon. Je wilt jouw kennis delen, informatie geven en de bezoeker voorlichten over het onderwerp dat jij belangrijk vindt. Onze acteurs worden gecast en gecoacht door onze casting director zodat we zeker weten dat we het juiste gezicht voor elk bedrijf kunnen leveren. Maar wat als je je eigen medewerker graag wilt inzetten voor de videomarketing? 

De directeur of de secretaresse? 

Jouw bedrijf wil graag meer doen met online content. De blogs en video’s van NewPro spreken je ontzettend aan, maar eerlijk? Er zit niet echt een gezicht tussen onze acteurs wat je aanspreekt. En toevallig weet je dat die ene medewerker graag voor de camera staat. Of misschien heb je zelf al met menig event ervoor gezorgd dat jouw gezicht herkend wordt als hét gezicht van jouw bedrijf? Wanneer je graag een van je eigen medewerkers wilt inzetten voor de video-content denken we graag met je mee. 

Aan de slag met onze casting director 

NewPro staat voor kwaliteit. Om die reden denken wij dat niet iedereen zomaar geschikt is voor het opnemen van videocontent. Je moet immers teksten kunnen opzeggen zonder dat de kijker denkt dat je alles op leest, je moet je zenuwen de baas zijn en vol enthousiasme kunnen vertellen. Je moet duidelijk praten, de intonatie juist leggen en bovendien niet vijftig takes nodig hebben. Om die reden kijken we graag met je mee wie er binnen jouw bedrijf geschikt zou kunnen zijn. Wanneer je een enthousiaste medewerker hebt gevonden, krijgt die altijd een spoedcursus van onze casting director zodat we ons verzekeren van kwaliteit. 

Op zoek buiten onze database

Is er geen gezicht dat je aanspreekt binnen ons eigen bestand van acteurs? En eerlijk is eerlijk, duiken al jouw medewerker onder zijn of haar bureau wanneer je vraagt wie er voor de camera wil staan en wekelijks op social media wil verschijnen? Geen nood. Bespreek met ons je wensen en onze casting director gaat binnen haar eigen uitgebreide netwerk op zoek naar hét gezicht voor jouw bedrijf. 

Laten we weer een gezicht geven aan bedrijven en online marketing, zodat we niet van merk tot mens, maar van mens tot mens gaan spreken. Dé manier om online weer op te vallen. Wij hebben zin om aan de slag te gaan, jij ook?