Je eigen productvideo’s

Ken je ze, die productvideo’s? Coolblue, BaxShop, cameraNu.nl en veel meer webshops weten dat het slim is om productvideo’s te plaatsen om het voor de klant aantrekkelijk te maken om hun producten te kopen. Het straalt namelijk professionaliteit uit en geeft de klant het vertrouwen in het bedrijf. Goed idee, toch? 

Online zichtbaarheid

Er zijn veel plekken waar je klanten zich online kunnen begeven. En op al die plekken worden ze ook getarget door jouw concurrenten. Door het simpele concept van ‘Exposure: the more we see it, the more we like it’  toe te passen, kan je met hele kleine aanpassingen met grote regelmaat onder ogen komen bij je doelgroep. Denk maar eens aan social media. Maar onthou: houd je uitingen doeltreffend en kort. 

Beantwoord klantvragen

Een leuk bijkomend voordeel van video’s is dat je jouw video’s naar je eigen inzicht kan inrichten. Dit betekent dat je al jouw ervaring binnen je productgroep kan laten zien en de meest gestelde vragen daarmee kan beantwoorden. Je levert daarmee dus ook een service waarmee je nieuwe klanten aan je kunt binden. 

Het is van belang om je klant zo min mogelijk hordes te geven voor de aankoop en daarom super belangrijk de beren van de weg te krijgen zodat de consument bij jouw bedrijf gaat kopen. 

Maak van je klant een fan

Je wilt niet alleen klanten, jij wilt ook fans! Een fan is meer dan een klant: een fan is een mega enthousiaste klant die je merk / bedrijf ook aanraadt bij zijn vrienden, buren, ouders en willekeurige vreemdelingen waarmee ze aan de praat raken. Precies wat je nodig hebt, toch? 

Mond-op-mond-reclame is goud waard en onmisbaar voor jouw organisatie.